14.8.2024 Tuumasõda Euroopas on nüüd toimumas

ISSAND

HOIATAB,

ET TUUMASÕDA

EUROOPAS

ON NÜÜD TOIMUMAS …

 

 


14.8.2024 PROHVETEERING. AASIASSE & EUROOPASSE TULEMAS MASSIIVNE ÄRATUS – ISSANDA HÄÄL ÜTLES: KRISTUSE ILMUMINE ON LÄHEDAL


Märkmeid 14.8.2024 edastatud Issanda Prohveteeringust:

Aasiasse & Euroopasse tuleb massiivne Äratus. Väga massiivne Tervendamisteenistus toimub Lõuna-Koreas. Halvatud, liikumisvõimetud, pimedad, kurdid, vähkkasvajad kuivavad, verehaigused, leukeemia, luuüdi haigused, mistahes haigused tervenevad. Ajalooline Menengai 7 on tulemas. Itaalia Teenistused, Soome Teenistused. Väga massiivne Äratus on tulemas.

Messias on tulemas. Need, kellel on kõrvad, valmistuge.
Te nägite, kuidas Issand rõhutas Issanda ees õigena käimist, tagasipöördumist pühana olemisse, valmistamaks ette kogudust.

Seega, need on viimased päevad.

Te näete vastavat sõda, millest rääkisin. Sõda, millest rääkisin ja mis tabas Ukrainat. Rääkisin, et juhid hakkavad nõudma teistele kuuluvaid alasid. Vaadake, mis toimub. Nad on nüüd sisenenud Venemaale. See tähendab, et mistahes hetkel nüüd võib toimuda tuumasõda. Varasema Ettekuulutuse tuumasõja etapp on toimumas, see on nüüd toimumas; tuumasõda on nüüd toimumas.

Venemaal on tuumadoktriin, et kui neid ähvardatakse, rünnatakse, nad kasutavad tuumarelva. Ma olen näinud Venemaad heitmas tuumapommi Prantsusmaale ja Inglismaale. Prantsusmaad tabav tuumapomm jõuab nii Saksamaale ning kogu Euroopa mandri maadesse.

Niisiis, õnnistatud inimesed, valmistuge Messia tulemiseks.

Märkus: Tervikuna kuulatav (inglise-soome) lingilt ⇒


Vaata ka ⇒  1.1.2023 ISSAND HOIATAB EUROOPAT PEATSELT LASKUVA TUUMASÕJA SUHTES