“PLEASE REPENT THE NATIONS OF THE EARTH!”

“MAAILMA RAHVAD, PALUN TEHKE KAHETSEV MEELEPARANDUS!”

Taeva JUMALA Aujärjelt, ISSANDA Kardetavaimad Prohvetite poolt vahendatuna. 18.4.2019 NB! Ülikriitiline!

PÜHA JUMALA, ISSAND JEHOOVA JAHVE VÄGEVAIMAD PROHVETID, AUVÄÄRSED IISRAELI PROHVETID, PIIBLI PROHVETID ON JÄTKUVALT ´JESUS IS LORD´- RAADIOS VIIMASTEL PÄEVADEL HOIATANUD. ISSANDAL ON ERAKORDSELT ÜLITÕSINE SÕNUM-HOIATUS. SOODOMA JA GOMORRA HÄVINGUHOIATUS KEENIALE. NEMAD, NENDE MEEDIA JA SOTSIAALMEEDIA JM. ON LAIMANUD ISSANDA VÄGEVAMAID PROHVETEID, PUUDUTADES SELLEGA ISSANDA PÜHADUST JA AU. MITTE KEEGI EI PÄÄSE TAEVASSE, KES ON PUUDUTANUD ISSANDA KARDETAVAMAID PROHVETEID, NEID LAIMANUD VM. NENDE KARISTUS TULEB. RIIGIS LOKKAB HOMOSEKSUALISM JM. PATT. AINULT ÄÄRMUSLIK ÜLEÜLDINE KAHETSEV MEELEPARADUS ON VÕIMALUS! KEENIA ON TSIVILISATSIOONI ÄRATUSE ÕPPEKLASS. NENDE SUHTES TOIMUV ON ÜHTLASI SÕNUM KÕIGILE. MISTAHES HETKEL VÕIB LÕPPEDA ARMUAEG JA SIIS ARMUUKS ON SULETUD! NB! PARANDA KAHETSEDES MEELT! SEE ON ÜLIKRIITILINE! NB!

“PLEASE REPENT THE NATIONS OF THE EARTH!”
“MAAILMA RAHVAD, PALUN TEHKE KAHETSEV MEELEPARANDUS!”