Keenia uudised on juba mitmeid päevi raporteerinud viimase 38 aasta ajalooliseimast põuast. Ning põud ainult raskeneb. Varem viljakad maad on nüüd viljatud ja kõrbenud. Selline on praegune olukord üle kogu Keeniamaa. Foto põua poolt räsitud maast on võetud Saboti alalt. Põllumehed ei ole saanud külvata tuhkkuiva maa sisse. Samuti on jõed kuivanud ja närbunud üle kogu Keeia. Foto võetud Nakurust, kuivanud Mogotio jõest.

Lisaks on just nii nagu Prohvetid kirjeldasid, et kurjade heinaritsikate probleem levib Keeniamaal. Uudistes räägitakse, et heinaritsikad hävitavad põllumeeste saagi ja mürgid ei ole aidanud. Pildil on näha, kuidas söödikud on vallutamas Kakamega põlde. Kahetsev meeleparandus JEESUS KRISTUSES on tõepoolest ainus väljapääs.

“Kas sa oled käinud lume aitade juures ja näinud rahe aitu, mida ma olen hoidnud hädaaja tarvis, sõja ja võitluse päevaks? Kus on tee sinna, kus tuul jaguneb, kust idatuul levib üle maa? Kes on lõhestanud vihmavalingule vao ja kõuepilvele tee, et see võiks sadada asustamata maale, kõrbe, kus ei ole inimest, laastatu ja lageda küllastuseks, et rohi võiks võrsuda põudsest maast? Ons vihmal isa, või kes on sünnitanud kastetilgad?” (Iiob 38:22-28)