“LIIKUV METS”

Inimesed marssisid pühaduse maanteel, rohetavate okstega maanteel, õigsuse teel, ISSANDA maateel! (Jesaja 35:8-9)

27.8.2017 oli Keenias ajalooline päev. Miljonid inimesed üle kogu Keenia läksid taas oma koguduste koosolekute järgselt marssima tänavatele koos okstega. Lauldi Mama Rosast. Naisest, kelle Jeesus äratas ellu ISSANDA Vägeva Prohveti kaudu. Näed piltidel politsei juhtivtöötajaid põlvitamas altaril ja võtmas vastu Jeesust. Taas said  paljud inimesed puudutatud, võttes vastu JEESUSE.

Jumalamees Prohvet Dr. Owuor prohveteeris aastal 2008, et te hakkate pidutsema koos roheliste okstega ning see rõõmupidu tõuseb puudutama Taevast! Tema kuulutas Eldamaravine koosolekul tookord ka seda, et te saate näha, kuidas isegi surnud ärkavad ellu. Tookordne ISSANDA Prohveteering on nüüd täitunud!

“Ja Jeesus vastas neile: „Minge, teatage Johannesele, mida te olete näinud ja kuulnud: pimedad näevad jälle, jalutud kõnnivad, pidalitõbised saavad puhtaks ja kurdid kuulevad, surnud ärkavad üles, vaestele kuulutatakse rõõmusõnumit.” (Luuka 7:22)

MESSIAS on Tulemas

Kasutaja JESUS IS COMING foto.

Image may contain: one or more people, crowd and outdoorImage may contain: 2 people, people standing