ÜLESTÕUSMISPIDUSTUSED KEENIAS JÄTKUVAD KOLMANDAT NÄDALAT

Nii Keenia kui kogu ülemaailmne Kristuse kogudus rõõmutseb Piiblilise Ülestõusmise Kirkuse üle, mis tõstis Mama Rosa surnuist õles. Ajalooline Lõpuaja Äratus on vallandunud. Mama Rosa surnuist ärkamisest on möödas kolm nädalat ning Keenias pidutsetakse ööd ja päevad, vahet pidamata. Inimesed marsivad tänavatel, lehvitades puude okstega. Pidutsetakse parkides, lauldes:

”IT IS WELL! MUNGU WETU! MUNGU WA NABII! JEHOVAH! AMEFUFUA! MAMA ROSA! NA SASA ANATEMBEA!”

”KÕIK ON HÄSTI! MEIE JUMAL! VÄGEVA ISSANDA PROHVETI JUMAL! JEHOOVA! ON TÕSTNUD ÜLES SURNUIST! MAMA ROSA! NING NÜÜD TA KÕNNIB!”

Politsei ja armee sõdurid ametiriietuses osalevad Ülestõusmise pidustustel ja marsivad kaasa.

Seoses selle meie aja suurima imega on tulnud palju inimesi usku ning nad võtavad ametlikult vastu JEESUSE. See  võimas ime on tervele ülemaailmsele Kristuse kogudusele. Mitte ainult Keeniale, sest see on meie JUMAL, IISRAELI JUMAL, kes on tõstnud Mama Rosa surnuist üles!

“Hüüdja hääl: „Valmistage kõrbes Issanda teed, tehke lagendikul maantee tasaseks meie Jumalale!” (Jesaja 40:3)

“Vaata, ma läkitan teile prohvet Eelija, enne kui tuleb Issanda päev, suur ja kardetav.” (Malakia 3:23)

“Vaata, mina läkitan sinu eel ingli sind tee peal hoidma ja sind viima paika, mille ma olen valmistanud. Ole valvel tema ees ja kuula ta häält, ära vihasta teda; sest ta ei andesta teie üleastumist, sellepärast et temas on minu nimi!” (2 Moos. 23:20-21)

Allikas: Repent Finland; Jesus is Lord Radio