16.juuli 2017 – JESUS is Lord Raadi otseülekandes:  “Kiitus ISSANDALE, ISSANDA Vägevaim Prohvet!”

“Aamen. Nüüd, kui võimsat päeva see rahvas on näinud! Isegi Meditsiiniteenistuse asejuhataja Tri. Zachary Kasipoi on rääkinud kogudusele väga silmatorkaval viisil. Soovisin lisada ühte asjaolu sellest, kui ISSAND Rääkis minule Mama Rosa surnuist ärkamisest. See juhtus varem, kui ma olin tulemas Helsingist. ISSAND näitas minule maakamarat, selle ristlõikes kuus jalamõõtu allapoole maad. Ning Tema näitas minule teda erinevalt sellest, mida teie näete. Te teate, et ISSAND Räägib erilisel viisil. ISSAND näitas minule teda juba maetuna, kuus jalamõõtu allapoole maad. Ning ta magas, ta oli juba maetud. Seega lõikas Tema maad kuu meetri sügavusele. Ning Tema näitas minule teda hauas magamas, sellisel viisil. Seega on praegu tõeliselt vapustav ja šokeeriv aeg koguduse ajaloos. Ning need, kellel on kõrvad, tõepoolest valmistage iseendid ISSANDA Tulemise jaoks. Olen õnnistatud, et ISSAND on toonud nüüd kogudustesse suure ülemaailmse Äratuse. Üle kogu maailma. Texases, Angoolas, Ugandas, Austraalias, Uus-Meremaal. Soovin, et vaid mõistaksite, et MESSIAS on Tulemas. Jätkakem siis selle ISSANDA Visiidi üle rõõmutsemist, mõistes, et see räägib MESSIA Tulemisest. Tänan.”

Valmistage tee / Jesaja 40:3   –  MESSIAS ON TULEMAS