18.9.2022 TERVENDAMISTEENISTUS


ISSANDA VÄGEVAIMAD PROHVETID KUULUTASID TÄNA HOMMIKUL VÄLJA TERVENDAMISE ISSANDALT

Kuulakem Tervendamisdeklaratsiooni ja võtkem vastu tervenemine (isegi keeleoskus ei ole siin takistuseks):

18.9.2022 TERVENDAMISDEKLARATSIOON (inglise keeles)

AUDIO-2022-09-18-18.9.22 TERVENDAMISDEKLARATSIOON (inglise)
18.9.2022 TERVENDAMISDEKLARATSIOON (soomekeelse tõlkega)

AUDIO-2022-09-18-18.9.2022 TERVENDAMISDEKLARATSIOON, soome

Soomekeelse tõlkega kuulatav ka YouTube´ist: https://youtu.be/lDZ7BTRTD14

 Imetervenemised algasid koheselt Tervendamisdeklaratsiooni väljakuulutamise järgselt üle kogu Keeniamaa. Aina lisandub tervenemistunnistusi: Paljud liikumisvõimetud kõnnivad, pimedad näevad, kurdid kuulevad, tummad räägivad jne. Forttenas on halvatu tõusnud üles ja läinud kõndima! … Imetervenemised algasid koheselt Tervendamisdeklaratsiooni väljakuulutamise järgselt üle kogu Keeniamaa. Aina lisandub tervenemistunnistusi: paljud liikumisvõimetud kõnnivad, pimedad näevad, kurdid kuulevad, tummad räägivad, halvatuid on tõusnud üles ja läinud kõndima, Brasiilias läks liikumisvõimetu kõndima! Imetervenemised jätkuvad. jne. Tänu ja Ülistus Issandale! Tänu Jeesusele!

´Jesus is Lord´- Raadio kuulatav interneti kaudu aadressidelt:
https://www.jesusislordradio.info/
https://s3.radio.co/s97f38db97/listen/


“Kiitke Issandat, kõik paganad, ülistage teda, kõik rahvahõimud!” (Ps 117:1) / “Ülistage Issandat, sest tema on teinud suuri asju, saagu see teatavaks kogu maal!” (Jes 12:5) / “Tulge sisse ta väravaist tänuga, tema õuedesse kiitusega; ülistage teda ja andke tänu ta nimele!” (Ps 100:4) / “Ja taas: “Kiitke Issandat, kõik paganad, ja kiitke teda, kõik rahvad!”” (Rm 15:11)


JEESUS ON TULEMAS!

VALMISTAGEM ETTE TEE ISSANDALE JA OLGEM PÜHAD!

TULEB TEMA, KES ON JUMAL MEIE LOOJA JA KES ON PÜHA-PÜHA-PÜHA.