1.9.2021 ISSANDA VÄGEVAIMATE PROHVETITE MITMEOSALINE AJALOOLINE TERVENDAMISDEKLARATSIOON


ISSANDA VÄGEVAIMAD PROHVETID edastasid täna hommikul mitmeosalise TERVENDAMISDEKLARATSIOONI.

Väga erinevate haiguste kohale, s.h. Hiv, Aids, kasvajad, vähid, voodihaiged, kõik siseorganid, ajuprobleemid, jm. Täna edastati ka – noorenemine, nii et ka 80-aastane võib tunda end kui 20-aastane; Issand tuleb taastama, tervendama teie nooruseaegse tervise ja võimekuse. See on esmakordne, seda pole varem antud; see on ajalooline. See on see, mida Issand on Rääkinud tänasel hommikul.

Te saate näha massiivseid tervendamisimesid nii siin Keenias kui mujal maades, kes on kuuldel ja siinse ISSANDA Hääle all, kus tahes ka olete; teile saab osaks abi Jeesuse Vere voogamise kaudu.

Kõikidel on võimalik saata oma palvesoov ´JESUS IS LORD´- Raadiosse (kirjuta inglise keeles), e-mailile: jesusislord.fmradio@gmail.com või sõnumina ´Jesus is Lord´- Raadio palveliinile, numbrile (kirjuta inglise keeles): +254 727 503 030.

1.9.2021 TERVENDAMISDEKLARATSIOON, 1.OSA

1.9.2021  TERVENDAMISDEKLARATSIOON, 2.OSA

1.9.2021 õhtul Globaalne Äratusteenistus.

Mis on erinevus Keenia ja muu maailma vahel? See on: uhkus.

Kui Keenias keegi terveneb, siis nad tulevad tänavatele, avalikkuse ette, riietudes pühasti, pidutsevad, rõõmutsevad, tänades Issandat, avalikult, et Issand on kellegi neist tervendanud. Kuid mujal riikides nad mitte alati ei tule välja; näiteks Soomes on Issand tervendanud nii palju liikumisinvaliide, kuid nad ei tule tänavatele kiitma ja ülistama Issandat, kogu rahva ette.

Keenias nad on alandlikud, tänulikud, kuulavad aina ´Jesus is Lord´- Raadiot. Kui Issand teeb nende seas imetegusid, siis nad on koheselt avalikkuse ees, rõõmutsemas ja pidutsemas.

3.osa, kuulatav inglise keeles (kõik klipid salvestatud 1.9.2021 hommikul ´Jesus is Lord´- Raadiost)

3.osa, soomekeelse tõlkega:

~~~ Kui Issand Tervendab sind, siis palun anna sellest teada ka Repent Estoniale: repentestonia@gmail.com, tel. +372 5458 5478. Aitäh!