ETTEKUULUTUSED SÕJAST AFGANISTANIS


26.8.2021 PROHVETEERING TÕSISEST RELVAVÕITLUSEST KABULIS, AFGANISTANIS 


26.8.2021 hommikul ´Jesus is Lord´- Raadiost edastatud Issanda Prohveteering tõsisest relvavõitlusest Kabulis, Afganistanis, hakkas täituma 5 tundi hiljem, sama päeva õhtul; me nägime seda uudistest. Messias on tulemas! 

Praegu veel kahjuks pole eesti keeles loetav. Originaalsõnum (ingl.k.) kuulatav ⇒ 26.8.2021 PROPHECY ON A SERIOUS GUNFIRE TO HAPPEN IN KABUL AFGHANISTANloetav soome keeles ⇒


30.8.2021 PROHVETEERING PRAEGUSEST HIRMUVALITSUSEST JA HUKKAMISTEST AFGANISTANIS    


Praegu veel kahjuks pole eesti keeles. Siit kuulatav originaalsõnum (ingl.k.) ⇒ AUGUST 30, 2021 – PROPHECY OF THE CURRENT REIGN OF TERROR & EXECUTIONS IN AFGHANISTAN  ;  …

(Veidi sisust, lühiülevaates:  Issand viis Tema Kardetavaimad Prohvetid Afganistani. Issand näitas neile sealset metsikut ja õudsat olukorda. Inimesi võetakse kinni ja hukatakse; tulistatakse, tapetakse. Inimesed jooksevad hirmust. Mošeest on saanud suur institutsioon. Neid, kes on teinud 20 a. koostööd Usa ja Läänega, aetakse taga, võetakse kinni ja tulistatakse (pähe). Ohus on ka teisi. Kohutav diktatuur ja hirmuvalitsus. Äärmuslik islamiriik. See on kiirpilk Ahistuse aega, mis algab seejärel, kui pühad kristlased on üles tõmmatud. Seetõttu, valmistuge Jeesuse Pühal Eluteel, et võiksite olla siit evakueeritute seas. See, mis tuleb, pole talutav. Ärge jääge siia maha!)