17.8.2021 TERVENDAMISDEKLARATSIOON ISSANDA VÄGEVAIMATELT PROHVETITELT

 Issanda Vägevaimad Prohvetid kuulutasid täna (17.8.2021) keskpäeval  ´Jesus is Lord´- Raadio otse-eetris välja tervenemise paljudele erinevatele haigustele päikese all, nii Keenias kui ülemaailmselt: pimedad, kurdid, halvatud, diabeet, selgroohaigused, leukeemia, vähkkasvajad, vererõhk, südame- ja maksahaigused, veresuhkur jm.  Võtkem vastu Tervenemine Jeesuse Vägevas Nimes! Kiitus ja ülistus Issandale! Tänu Jeesusele! 

17.8.2021 TERVENDAMISDEKLARATSIOON (inglise keeles)

17.8.2021 TERVENDAMISDEKLARATSIOON (soomekeelse tõlkega)

 ´Jesus is Lord´- Raadio on Lõpuaja raadiokanal, mis valmistab ette Kristuse püha mõrsjat Messias Jeesus Kristuse Auväärseks Tulemiseks. Kuulatav: www.JesusisLordradio.info . Keenias tõusis koheselt üles halvatud ja liikumisvõimetu naine. Varasemalt ta polnud võimeline kõndima ega midagi kätega kandma, vaid magas.

ÜHELEAINSALE NAIROBIST EDASTATUD TERVENDAMISDEKLARATSIOONILE ALLUNULT 26 AAASTAT VAIMSELT HAIGENA ELANUD LOICE NAMAROME BUNGOMAST TAASTUB JA TERVENEB KOHESELT NORMAALSESSE ELLU

26 aastat vaimselt haigena, külahulluna elanud haige on hetkega tervenenud! Tal oli kombeks kodust ära põgeneda, hulkuda ja karjuda mööda tänavaid, ta põmmis inimeste ustele ja magas õues; oli vägivaldne ja lõi inimesi. Issanda Vägevaimate Prohvetite kuulutuse toel, JEESUSE Vere maksimumväe kaudu on ta nüüd täielikult taastunud ja tervenenud! Ülistus Issandale!

Video: Ülistus Issanda Vägevaimate Prohvetite poolt juhitava Ülemaailmse Kahetseva Meeleparanduse ja Pühaduse Teenimistöö Peaaltaril Nairobis.

Issanda Vägevaimad Prohvetid, tulles just Jumal Isa Taevaselt Troonilt, olles saanud kaasa Elupuu Lehed, kuulutasid 18.8.2021 Globaalses Äratusteenistuses välja Tervenemise ja 9831 km kaugusel Nairobist (kust edastatakse Globaalsed Äratusteenistused), Brasiilias tõusis ratastoolis olnud liikumisvõimetu naine üles ja läks kõndima. Ülistus Issandale!

…  Nairobist pärinev 9-aastane Samuel Juma elas 8 aastat liikumisvõimetuna. Kuid nüüd tõusis ta Issanda Vägevaimate Prohvetite Tervendamisdeklaratsiooniga kaasnevalt üles ja läks kõndima. Ülistus Issandale! Tänu Jeesusele!

22.8.2021 Keenia. Rõõmipidustused Issanda imetervenemiste tänuks ja ülistuseks. Ülistus Issandale!


…   /jätkub/ …