ÜLEMAAILMSED TEENISTUSED ISSANDA VÄGEVAIMATELT PROHVETITELT TOIMUVAD NÜÜD KOLMAPÄEVITi, REEDETI, PÜHAPÄEVITI


NB! KÕIK, MIDA ÜTLEVAD ISSANDA VÄGEVAIMAD PROHVETID, ON SAMAVÄÄRNE SELLEGA, ET RÄÄGIB JUMAL ISA ISE!  SEEGA  =>  ETTEVAATUST! ISSANDA VÄGEVAIMATE PROHVETITE JA NENDE TEENIMISE, TEENIMISTÖÖ PUUDUTAMINE ON SAMAVÄÄRNE JUMAL ISA PUUDUTAMISEGA.

Sa ei tohi puudutada pahatahtlikult (solvates, laimates, mustates, kurja rääkides, ohustades, ähvardades, Tema poolt öeldut või tehtut kritiseerides või selle üle kohut mõistes, tsenseerides vastavaid materjale vms.) Teda, Kes on Andnud sulle elu; Teda, Kes on Loonud sulle elukeskkonna ja kodu; Teda, Kes Annab sulle iga hingetõmbe ja õhu, mida sa hingad; Teda, Kes Hoiab sind elus ja ilma Kelleta sa sureksid; Teda, Kes on Loonud kogu Universumi ja igaühe inimese, iga puu, iga põõsa, iga lille, iga linnu, päikese, kuu ja tähed.

JUMAL ISA JA TEMA VÄGEVAIMATE PROHVETITE MISTAHES PAHATAHTLIK PUUDUTAMINE VÕIB TUUA SULLE MITTE AINULT SURMA, VAID KA IGAVESE SURMA (s.o. igaviku põrgus, igaveses tulejärves).

NB! OLE ETTEVAATLIK!


PIIBEL, JUMALA SÕNA, ON MEIE EKSISTENTSI BAASDOKUMENT JA KÕIK SELLESSE KIRJUTATU TEOSTUB!

Piiblis olev hoiatus suhtumisest ISSANDA VÄGEVAIMATESSE PROHVETITESSE:

”Ja kui keegi tahab neile kurja teha, siis väljub tuli nende suust ja sööb nende vaenlased; kui keegi tahab neile kurja teha, siis peab see nõnda tapetama.”
(Ilmutuse 11:5, PIIBEL)


”Vaata, ma läkitan teile prohvet Eelija, enne kui tuleb ISSANDA PÄEV, suur ja kardetav.” (Malaki 3:23, Piibel)


 MESSIAS JEESUS KRISTUS ON TULEMAS! KUNINGAS ON TULEMAS!

ARMU JA PÄÄSTE UKS ON SULGUMAS, SUUR MAAILMASÕDA ON ALGAMAS 

KAHETSEGEM PATTE JA PARANDAGEM MEELT!

⇒ Suurem osa 2020-2021 TEENISTUSI leitav valikukaardi ´GLOBAL SERVICE´ all.

19.3.2021 SUUR ÜLEMAAILMNE JA AJALOOLINE TERVENDAMISTEENISTUS ISSANDA VÄGEVAIMATELT PROHVETITELT


ISSANDA VÄGEVAIMATE PROHVETITE TERVENDAMISTEENISTUS JA TERVENDAMISDEKLARATSIOON

ISSAND TULEB TERVENDAMA IGASUGUSEID HAIGUSEID, s.h. AIDS, VÄHKKASVAJAD. ISSAND TOOB SELLE ERILISE TERVENDAMISTEENISTUSE INIMESTENI KEOHTUMÕISTMISE KESKMESSE, KINNITADES, ET MESSIAS ON TULEMAS JA ET AHISTUSE AEG OOTAB UKSE EES. OSAD TERVENEMISED TOIMUVAD JUBA VAREM. JUBA ON TÕUSNUD ÜLES 1 HALVATU (10 A.) JA TEINE TÄIESTI LIIKUMISVÕIMETU, KES LÄKS KÕNDIMA 1.KORDA; ON TULNUD KUULMA KURT. ÜLISTUS ISSANDALE!

Kell 21:22 / PRAEGU JUST OTSE-EETRIS VIDEOKLIPID TÄNA JUBA KÄIMA TÕUSNUD HALVATUTEST. 

Jesaja 53:5 “Tema Ütleb:  “Ent teda haavati meie üleastumiste pärast, löödi meie süütegude tõttu! Karistus oli tema peal, et meil oleks rahu, ja tema vermete läbi on meile tervis tulnud!”

Ilmutuse 21:4 “Ja tema pühib ära kõik pisarad nende silmist, ja surma ei ole enam ega leinamist ega kisendamist ega vaeva ei ole enam. Sest endised asjad on möödunud!”

JEESUSE POOLT RISTIL VALATUD VERI TOOB MEILE TERVISE. ÜHEAINSA DEKLARATSIOONI KAUDU JEESUSE VERI TOOB TEIE KODUDESSE TÄNASEL ÕHTUL TERVENEMISE.

“kes meie patud ise kandis üles ristipuule oma ihus, et meie pattudele ära sureksime ja elaksime õigusele, kelle vermete tõttu te olete terveks saanud.” (2.Pt.2:24) 

“Ja Jeesus käis läbi kogu Galilea, õpetades nende kogudusekodades ja kuulutades kuningriigi evangeeliumi ja parandades igasugust tõbe ja vigadust rahva seas.” (Mat.4:23)

TÄNASEL ÖÖL ISSAND TULEB TERVENDAMA IGASUGUSEID HAIGUSEID PÄIKESE ALL. 

“Ja Jeesus käis läbi kõik linnad ja külad, õpetas nende kogudusekodades ja kuulutas Jumala riigi evangeeliumi, parandas kõike tõbe ja kõike viga.” (Mat. 9:35)

“Ja palju rahvast järgis teda, sest nad nägid tema imetähti, mida ta tegi haigete juures.” (Joh.6:2) 

“Armas, soovin sulle, et kõigis asjus sinu käsi hästi käiks ja sa oleksid terve, nõnda nagu su hingegi lugu on hea.” (3.Joh.1:2) 

“Tee mind terveks, Jehoova, siis ma saan terveks; aita mind, siis ma saan abi, sest sina oled mu kiitus!” (Jeremija 17:14)

“vaata, ma toon temale paranemist ja tervist, ja ma teen nad terveks ning ilmutan neile rohket rahu ja tõtt!” (Jer.33:6)

“ja kui siis minu rahvas, kellele on pandud mu nimi, alandab ennast ja nad palvetavad ja otsivad minu palet ning pöörduvad oma kurjadelt teedelt, siis ma kuulen taevast ja annan andeks nende patu ning säästan nende maa!” (2Aj.7:14)

SEE, MILLEL ON TÄHENDUST TÄNA, ON SEE, ET VÕTAD ÜHENDUST MINUGA, SEE ON SAMA KUI ET VÕTAD ÜHENDUST ISSANDAGA. EI OLE OLULINE, KUS SA ASUD, AMEERIKAS VÕI SOOMES, KUS IGA ES. TÄHENDUS ON SELLEL, ET JEESUSE VERI VEELGI VOOLAB JA TOOB SULLE TERVENEMISE. ÄRA MURETSE, ET SU LAPS PRAEGU MAGAB, ISSAN TERVENDAB. KÕIK HAIGUSED PÄIKESE ALL TULEVAD TÄNA TERVENEMA. OLULINE ON SEE, ET OLED ÜHENDATUD MINUGA. TOON TÄNA LÜHIKESE PALVE, SIIT NAIROBIST, KUID SEE JÕUAB KÕIKJALE. SEE KÕIK TOIMUB KOGU TÄNASE ÖÖ JOOKSUL. ISSAND TUGEVDAB NÕRKADE JALAD. AEG ON MÖÖDAS. ISSAND AVAB SILMI JA  NAD NÄEVAD ESIMEST KORDA VALGUS. ISSAND AVAB KÕRVU. VAREHÜÜBIMISED SULAVAD TEIE VERES, KUS ARSTID ÜTLEVAD, ET NEED VÕIVAD SU TAPPA. JEESUS TULEB JA TYERVEDAB NEED. ÜKSKÕIK, KUS OLETE, SEE POLE TÄHTIS. 

JEESUS KRISTUS MESSIAS, TEMA JUBA TULI JA LÄKS RISTILE NING SURI TEIE KÕIKIDE EEST, VABASTADES MEID PATUST JA HAIGUSTEST JA IGASUGUSTEST OLUKORDADEST, KUHU POLE OLEMAS MINGIT RAVIMIT. KUID TÄNASEL ÖÖL TEMA TULEB TOOMA TEILE UUSI OSASID JA TERVENDAMA TEID, KA PIKENDAMA, VENITAMA JALGU, KUI SEE ON VAJALIK. OLED EHK AMEERIKA ÜHENDRIIKIDES, KANADAS, EUROOPAS, KUS IGANES, SEE SAAB OLEMA SINU TERVENEMISE HETK. SEE SAAB OLEMA KOGU ÖÖ KESTEV TERVENDAMISTEENISTUS.

JEESUSE VÄGEVAS  NIMES, PALVE. MITTE MILLELGI MUUL EI OLE TÄHENDUST JUST PRAEGU, EI OLE TÄHTSUST OLUKORRAL, KUS OLED, MIDA IGANES ARSTID ÜTLEVAD, KUI KAUA. OLULINE ON SEE, ET JEESUSE VERI VEELGI VOOLAB, MASSIIVSELT, TERVENDADES TEID KÕIKI JA ANDES TUNNISTUSE SELLEST, ET MESSIAS ON TÕEPOOLEST TULEMAS; KINNITADES SELLELE SUGUPÕLVELE, ET AINUS VASTUS SELLE MAAILMA PROBLEEMIDELE ON JEESUS, ÜKSNES JEESUSE RIST JA JEESUSE VERI, EVANGEELIUMI SÜDA JA VÄGI. SEE ON AINUS, MILLEL ON TÄHENDUS SIIT HETKEST EDASIPOOLE. SEEGA, ÕNNISTATUD INIMESED, MA HAKKAN TÕSTMA ÜLES MINU VASAKUT PROHVETLIKKU KÄTT ISSAND JEHOOVA SUUNAS TAEVAS NING EDASTAN SIIT DEKLARATSIOONI JA PALVE, JEESUSE VÄGEVAS NIMES,  ET ISSAND VÕIKS VISITEERIDA VÕIMSAL VIISIL, ÜLE KOGU MAAILMA, KATTES TÄIELIKULT KEENIA JEESUSE VEREGA, TÄITES IISRAELI JA TEISED RIIGID.  

EDASTAN NÜÜD DEKLARATSIOONI.

VÄGEV ISA, JEESUSE VÄGEVAS NIMES. …


“Kui Jeesus teda nägi seal lamavat ja teada sai, et ta juba kaua aega oli maas olnud, ütles ta talle: “Kas sa tahad terveks saada?”” (Joh.5:6)


19.3.2021  SUUR ÜLEMAAILMNE JA AJALOOLINE TERVENDAMISTEENISTUS

19.3.2021 soomekeelse tõlkega