⇒ GLOBAALSED ÄRATUSTEENISTUSED TOIMUVAD KOLMAPÄEVITI, REEDETI, PÜHAPÄEVITI JA ALGAVAD TAVALISELT VAHEMIKUS KELLA 19-21

LÄBIVIIJAKS ISSANDA VÄGEVAIMAD PROHVETID, KELLE SÕNAD POLE INIMESE SÕNAD, VAID ISSANDA SÕNAD!

TOIMUVAD, KUI ISSAND ANNAB JA KUI PÜHA KRISTUSE KOGUDUST POLE SELLEKS AJAKS ÜLES TÕMMATUD!


KOGUDUSE SISENEMISEST TAEVASSE. ISSANDA VÄGEVAIMATE PROHVETITE PIKAAEGSEST TEENIMISTÖÖST, KUS LUGEMATUL ARVUL JALUTUID JA HALVATUID ON LÄINUD KÕNDIMA, KUS KURDID KUULEVAD, PIMEDAD NÄEVAD, VÄHKKASVAJAD SULAVAD.

OLEME JÕUDMAS INIMAJALOO LÕPPU. MESSIAS JEESUS KRISTUS TULEB ÜLES VÕTMA PÜHA KOGUDUST. MAHAJÄÄVATE JUMALAKARTMATUTE JAOKS TULEB ANTIKRISTUS, TUUES KAASA TALUMATU JA KOHUTAVA JUMALA VIHA- JA KARISTUSAJA, VILETSUS- JA SUURE VILETSUSAJA.

OLEME IGA HETK ASTUMAS TAANIELI 70. AASTANÄDALASSE, MIS TOOB KAASA PÖÖRDUMATUD MUUTUSED. KUULJAD JA KUULETUJAD TÕMMATAKSE TAEVASSE IGAVESSE ELLU. AEG ON MÖÖDAS.

AGA VEEL TÄNA ISSAND KUTSUB MEIST IGAÜHTE TULEMA JA PÜSIMA JEESUSE PÜHAL ELUTEEL. MEIST IGAÜHE TULEVIK SÕLTUB MEIE VALIKUTEST PRAEGUSES AJAHETKES.


Jesaja 35:4-8

“Öelge neile, kel rahutu süda: olge kindlad, ärge kartke! Vaata, teie Jumal! Kättemaks tuleb, teie Jumala karistus; tema ise tuleb ja päästab teid! Siis avanevad pimedate silmad ja kurtide kõrvad lähevad lahti! Siis hüppab jalutu otsekui hirv ja keeletu keel hõiskab, sest veed keevad üles kõrbes ja ojad nõmmemaal! Kuumavirvendusest saab järv ja põudsest pinnast veeallikaid; šaakalite asupaigast saab soo, kaislaid, kõrkjaid ja pilliroogu! Ja seal on maantee ja tee, mida nimetatakse pühaks teeks; ükski roojane ei või sellel käia, vaid see on tema rahva jaoks: kes seda teed käib, ei eksi, rumaladki mitte!”


  TEENIMAS NEMAD, KES PROHVETEERISID KOROONAVIIRUSE 1.12.2015 & RÄNDROHUTIRTSUDE HÄVITUSTTOOVA NUHTLUSE. TEEMA: KOGUDUSE SISENEMINE TAEVASSE.