20.6.2018 PROHVETEERING. AUSTRAALIAT ON TABAMAS TUGEV MAAVÄRIN – PROHVET DR.OWUOR


Prohveteering antud JUMALAMEHE, ISSAND JEHOOVA JAHVE VÄGEVAIMA PROHVETI, ILMUTUSRAAMAT XI KAHE TUNNISTAJA, PROHVET DR.DAVID OWUORI poolt. 20.juunil 2018.a. ‘Jesus is Lord’- Raadio otse-eetri kaudu.


“ISSAND JEHOOVA on Rääkinud minule, kallid inimesed. ISSAND ELOHIM, JEHOOVA ADONAI, Tema on Rääkinud minule, kallid inimesed. Ning Tema on Rääkinud minule pöördloenduri nullpunktist seoses MESSIA tulemisega. See on vapustav aeg.

ISSAND on just andnud teada ajaloolise, suure ja kohutava ning raevuka maavärina tulemise Austraaliasse, kus ma näen ehitist 3.-4. korrusest pöörlemas ja maha peale purunemas. Sellelaadne. See tuleb väga kohutav. Austraalias tuleb ajalooline maavärin. Eriti ajalooline. Võtke kuulda minu sõnu. Võtke kuulda neid sõnu: Austraalia maavärin tuleb ajalooline ning see on šokk planeet Maa jaoks.

Sellised on need ajad, millesse ilmamaa on sisenenud. Selline on ajajärk ja tund, millesse maailm on astunud sisse. Olge pühad, õnnistatud inimesed! Valige JUMALA ees õigena seismine! MESSIAS ON TULEMAS.

JUMALA ees õigena olemise Sõnumit on kuulutatud kuni ilmamaa äärteni. Te kõik teate, mida te peaksite tegema, et näeksite Taevas Igavest Jumalikku JEHOOVA Kuningriiki. Vastasel korral te lähete põrgusse. Niisiis, kõik rahvad parandagu nüüd kahetsedes meelt, et kurat tunnistataks valetajaks. Et igaüks võiks pääseda sisse Igavikku Taevas koos JUMALAGA. Üritagu seda igaüks. See ei ole hea asi põleda koos saatanaga tulejärves.

Valmistage tee, kallid inimesed! MESSIAS ON TULEMAS. See on Tema, kellest kirjutati: Vaata, ma läkitan teile prohvet Eelija, valmistamaks teid ette, enne kui tuleb kardetav Issanda päev. Ma olen näinud MESSIAT tulemas. Need Sõnad, need Sõnad Malaki raamatus 3:23 seoses teed valmistava Sõnumitooja läkitamisega, on täna täitunud teie siin kuuldel olles. Need, kellel on kõrvad, olge ettevalmistunud! Shalom.”

MITTE KEEGI EI TOHI PRAEGUSEL AJAHETKEL OLLA 

KUULETUMATA ISSANDA JUHENDITELE JA NÕUDMISTELE, 

MIDA  JUMAL-LOOJA TROONILT TAEVAST EDASTATAKSE 

PROHVET DR.OWURI, ISSANDA KAHE TUNNISTAJA,

 JUMAL JEHOOVA JAHVE VÄGEVAIMA PROHVETI KAUDU.

18-24.juunil pidi toimuma Prohvet Dr.Owuori Austraalia missioon, ent ISSAND keelas selle. Prohvet Dr.Owuor on palju kordi kutsunud Austraaliat kahetsevale meeleparandusele ja hoiatanud neid tugeva maavärina ja tsunami eest, mis on tulemas. Eraldi hoiatus on maavärinast Austraalia suurlinnas. Austraalia ei ole kuuletunud ega teinud kahetsevat meeleparandust.

Viimase aasta jooksul Austraaliale edastatud maavärina ja tsunami hoiatusi ning kutseid kahetsevale meeleparandusele:

  1. 15.6.2018. JUMALA KOHTUST AUSTRAALIAS. 1.OSA
  2. 15.6.2018. JUMALA KOHTUST AUSTRAALIAS. 2.OSA

7.6.2018 PROHVETEERING. VÄGA RAEVUKAS MAAVÄRIN ON TABAMAS PLANEET MAAD – PROHVET DR.OWUOR