VÄGA SUURED AJALOOLISED TERVENEMISED VALLANDUSID KOGU MAAILMA ULATUSES, KUI JUMALAMEES KUULUTAS VÄLJA TERVENEMISE – SOOMEST, HELSINGIST – 18.6.2017

Oleme saanud arvukalt raporteid selle kohta, kuidas inimesed tervenesid üle kogu maailma, jälgides interneti kaudu Helsingi Võimast Tervendamiskoosolekut. Just nii nagu JUMALAMEES kuulutas, et see on GLOBAALNE. ÜLEMAAILMNE.

 

ISSAND TERVENDAB BEEBI TŠEHHI VABARIIGIS. 
BEEBI, KES SÜNDIS 3 KUUD ENNE TÄHTAEGA.
ARSTID OLID ÖELNUD, ET BEEBI ELAKS MITTE KAUEM KUI 21.6.2017.
Kui Helsingis toimus Globaalne Tervendamiskoosolek, 18.6.2017, siis nad asetasid Kajiki pildi selle arvuti äärde, kust edastati OTSEÜLEKANNET Helsingist. Imepärane, et kohe Helsingi Tervendamiskoosoleku järel on Kajik suutnud hingata täiesti normaalselt. Tema siseelundid töötavad normaalselt. Ta avas silma ning tema ihu värv on taastunud normaalseks. Arstid ütlesid, et beebi ei ole enam eluohtlikus seisundis ja kriitiline olukord on möödas!

Au Jumalale Kõrges!