ISSAND ÄRATAB ELLU SURNUD KEHA, KUI ISSANDA VÄGEV PROHVET PALVETAB TEMA EEST – 22.juunil 2017


Rosa, kes elab Lõuna-Bokotis, haigestus väga raskelt kolmapäeva, 21.juuni 2017.a. hilisõhtul. Ta jäi väga nõrgaks ja minestas. Kesköösel tema olukord halvenes veelgi. Rosa ei suutnud enam kõndida ning tal olid hingamisraskused.

Tema abikaasa Pastor Samson helistas Vanemale Pastorile ja palus tal edastada eestpalvesoov ISSANDA VÄGEVAIMALE PROHVETILE. 
Pastor leidis lõpuks Bokotis ühe tulba jagu telefonisignaali. Üksildases Keenia maakülas. Ta saatis sõnumi. Ent selle telefoniühenduse järel Rosa hingamine peatus, ta sirutas jala ning laskis selle alla. Rosa abikaasa kattis tema siis tekiga ning tütar püüdis sulgeda Rosa silmad, mis olid veelgi avatud. Kuid ta märkas, et silmad ei sulgunud. Ema keha oli külm ja jäik ning süda oli lõpetanud põksumise. Ta oli nüüd täiesti surnud. Kell 00:50 laupäeva öösel, 25.juunil 2017.a. Tütar jooksis koos õdedega välja ja hakkas nutma.

Nende suur nutt äratas naabrid üles ning nad jooksid vaatama, mis toimub. Kui nad võtsid Rosa pealt teki ära, et tema olukorda kontrollida, said nad kinnitust, et Rosa oli tõepoolest surnud. Nad jooksid hirmunult minema ja hakkasid valjult leinama.
Kell 00:51 saabus JUMALAMEHELT tekstsõnum: ” KÕIK ON HÄSTI”. Ning Pastor Samson kutsus koheselt tema lapsed sisse & ütles neile: Ärge olge segased, ärge nutke. Kuid rõõmustagem nüüd selle üle, et teie ema tõuseb üles surnuist! Sest JUMALA TEENIJA, VÄGEVAIM PROHVET ütleb: “KÕIK ON HÄSTI”.

Isa ja lapsed muutusid Mama Rosa surnukeha juures õnnelikuks. Kui nad olid umbes poolteist tundi rõõmutsenud, siis nende suureks hämmastuseks – järsku Rosa köhatas ja aevastas, avas silmad ning küsis neilt kaks korda: “Kes on toonud mind tagasi?” Ning tema tütar rääkis temale: “ISSAND JEESUS on toonud sind tagasi”. Ning leinav külarahvas puhkes lõppematule rõõmutsemisele. Rosa ärkas ellu ja elab veelgi.

NING SEE VÄGA SUUR SURNUIST ÜLESTÕUSMINE RAPUTAS LÕUNA-BOKOTIT & NING KOGU KEENIA RAHVAST.
AUSTUS IISRAELI VÄGEVALE JUMALALE, EELIJA JUMALALE!

Üle kogu Keenia on puhkenud suured Tänu- ja Kiituspidustused Kõikvõimsa Jumala austuseks!

Kõik teed viivad Lõuna-Pokoti külasse. 8 km pikkune autode kolonn on teel Lõuna-Pokoti külasse: piiskopid, Pastorid, Kristuse kogudus. Miljonid inimesed rõõmutsevad üle kogu Keenia Rosa surnuist ärkamise tõttu. Isegi juba sekulaarne meedia räägib sellest.

AU JA KIRKUS KUNINGALE!