ISSANDA PROHVET Dr. OWUORI MEELEPARANDUSE JA PÜHADUSE TEENIMISTÖÖ KUTSUB PAASTULE JA PALVELE JA MEELEPARANDUSELE 
KAASATUD on ca 10 MILJONIT INIMEST ÜLE KOGU MAAILMA

 

Issanda Prohvet Dr. Owuori Meeleparanduse & Pühaduse Soome Teenimistöö KUTSUB PAASTULE, PALVELE JA KAHETSEVALE MEELEPARANDUSELE SOOME EEST! T 30.5.2017 paastume ja palvetame Soome rahva eest. Oled soojalt teretulnud meiega liituma! Paast algab E 30.5 päikeseloojangu ajal ja lõpeb teisipäeval kell 8. Igaüks võib ise valida, kuidas paastuda. Näiteks kuivpaast ilma vee ja toiduta, veepaast või mahlapaast, vm. Paastu ajal me ei vaata TV, ei loe ajalehti ega uudiseid. Tähtsaim on veeta aega koos ISSANDAGA. Palume andestust ja armu JUMALALT. Parandame meelt oma pattudest, parandame meelt koguduse ja rahva pattude pärast.

LISA: Keenias ning kogu maailmas algab ISSANDA PÜHA KUIVPAAST, ilma vee ja toiduta,  E 29.5 päikeseloojangu ajal. Hinnanguliselt umbes 10 miljonit püha üle kogu maailma on kaasatud. Paljud palvetavad ka TULEVASTE ISSANDA KOOSOLEKUTE EEST SOOMES (14.-18.6.2017). Paastume üheskoos ISSANDA TEENIJA Prohvet Dr. Owuor´iga.

Me ei tea veel, kui mitu päeva Paast kestab. Kui soovid olla kaasatud ISSANDA PÜHASSE KUIVPAASTU, siis saada elektronkiri aadressile: repentfinland@gmail.com ning sulle saadetakse kutse.

Valmistage tee, Messias on tulemas

Heebr. 12:14

Õnnistusi Jeesus Kristuse nimes

Meeleparanduse ja Pühaduse Teenimistöö


Eesti Meeleparanduse ja Pühaduse Teenimistöö meiliaadress on:  repentestonia@gmail.com

Allikas: http://repentfinland.fi/sisalto/kutsu-paastoon-rukoukseen-ja-parannuksentekoon-suomen-puolesta