ISSANDA PROHVET TULEMAS SOOME. HELSINGI, 16.-18. juuniL 2017

SOOME AJALOOLINE TERVENDAMISKOOSOLEK TOIMUB HELSINGIS – KULTTUURITALO !

SOOME AJALOOLISE SUURE TERVENDAMISKOOSOLEKU toimumise jaoks on renditud suurem paik! Inimesi on Soome Äratuskoosolekutele tulemas üle kogu maailma. Lõuna-Korea, Hollandi, Rootsi Peapiiskopid suurte meeskondadega. Palju Pastoreid Saksamaalt, Hispaaniast, Slovakkiast, Austriast ja Norrast, USA-st. Jne. Tullakse Soomest Lapimaalt!

Nüüd on ruumi! Kutsuge kõik haiged, põdurad, päästmata inimesed! Kutsuge kõik naabrid, kogudus ja Pastorid kaasa Ajaloolistele ISSANDA ÄRATUSKOOSOLKUTELE ning SUURELE TERVENDAMISKOOSOLEKULE! ÄRATUS VÕIB NÜÜD LÕPUKS ALATA SOOMES JA EUROOPAS! Seda võimalust ei tohi mööda lasta!!

**
PROHVET DR. OWUOR SOOMES:

R 16.6.2017 VÄGEV KONVERENTS kl. 10-15 & 17-22
L 17.6.2017 VÄGEV KONVERENTS kl. 10-15 & 17-22
Temppeli, Uudenmaankatu 40, Helsingi.
P 18.6. AJALOOLINE TERVENDAMISKOOSOLEK kl. 14-20
Kulttuuritalo, Sturenkatu 4, Helsingi

**
Tasuta sissepääs. Ilma rahakassata.