ISSANDA ORAAKEL: KÄSITSI KIRJUTATUD KIRI TAEVAST

11.5.2009 NÄGEMUS – PROHVET DR. OWUOR

untitledKUI KÕIKVÕIMAS JUMAL tutvustas mulle 11.mai 2009.a. öises nägemuses Kirja, mille TA oli Oma Käega Kirjutanud, siis sellest tuli jällegi üks TEMA armastava suhtumise hetkedest tänapäeva Kristuse kogudusse. Sellesarnane ennenägematu nägemus pöördub tahtmatult sõnumiks Lõpmatust Armastusest ja avatud armust inimkonna suhtes. See hämmastav nägemus JUMALA Enda Käega Kirjutatud Kirjast avab meile sügavamalt sõnumi, mis tuli ilmsiks, kui JEESUS ilmus pisikese beebina Petlemma sõime, ja Päästjana, kes tervendas haigeid ja äratas ellu surnuid ja silitas TEMA armastuses inimeste eksimuste haavu. Tänapäeval, selle JUMALA Käega Kirjutatud Kirja armastusküllase nägemuse kaudu meenutatakse meile elavalt JUMALA sügavamat, uurimatut olemust … Jätka lugemist siit