13.11.2022 TERVENDAMISTEENISTUS INTERNETI KAUDU ISSANDA VÄGEVAIMATELT PROHVETITELT


Kutsugem kõik haiged! Püsigem kuuldel: www.jesusislordradio.info

13.11.2022 Tervendamisdeklaratsioon Issanda Vägevaimatelt Prohvetitelt, 
⇒ järelkuulatav inglise-soome keeles. 

 Issanda Vägevaimad Prohvetid edastasid täna hommikul Nairobist ´Jesus is Lord´- Raadio kaudu Tervendamisdeklaratsiooni. Hiinas tuli kurt kuulma. Nairobist 160 km kaugusel olevas Lakipias tuli nägema pime. Kõndima on läinud liikumisvõimetuid. Ülistus Issandale! Tänu Jeesusele! Tervendamisteenistus jätkub.

Meie ISSANDA JEESUS KRISTUSE Veres Nairobist edastatud Tervendamise Deklaratsiooni toel tõuseb ratastoolist üles liikumisvõimetu tüdruk ja läheb kõndima. Ta oli elanud sündimisest alates ilma liikumisvõimeta; elades Nairobist 295 km kaugusel Kabarnetis.
Meie ISSANDA JEESUS KRISTUSE Veres Nairobist edastatud Tervendamise Deklaratsiooni toel tõuseb ratastoolist üles täiesti liikumisvõimetu invaliid 8071 km kaugusel Hiinas ja läheb kõndima. 

Meie ISSANDA JEESUS KRISTUSE Veres Nairobist edastatud Tervendamise Deklaratsiooni toel tõuseb elus esimest korda üles täiesti liikumisvõimetu tüdruk ja läheb kõndima. Ta elab Nairobist 221 km kaugusel Londianis.

Lisainfo: https://www.facebook.com/JeesusOnTulemas/, www.jesusislordradio.info, https://www.jeesusontulossa.fi/