3.2.2021 ÜLEMAAILMNE SUUR TERVENDAMISTEENISTUS

ISSANDA VÄGEVAIMATELT PROHVETITELT


TULE KUULDELE JA KUTSU KAASA KÕIK HAIGED, KES VAJAVAD TERVENDAMIST!

ISSAND, MEIE LOOJA, ON PIIRIDETA, TALLE POLE MISKI VÕIMATU.



Lisainfo: On palve võtta haigetest fotod või video, kus on näha nende haigus, et Issanda kiituseks oleks tervenemise korral võimalik näha võrreldavaid seisundeid. Tervenemiste korral palume võtta ühendust Repent Estoniaga kas e-maili teel aadressil: repentestonia@gmail.com või telefoni teel: +372 5458 5478, et edastada tagasiside.


Repent Estonia lehel on mitmeid näiteid varasemate internetikaudsete Globaalsete Tervendamisteenistuste kohta, näiteks: Videoklippe imetervenemistest,⇒ ⇒ Globaalseid Tervendamisteenistusi⇒ jne.


Imetervenemine otse Loojalt on võimalik vaid seetõttu, et Jeesus Kristus suri Ristil meie pattude eest. Kui Jeesus tervendas inimesi, kõndides siin ca 2000 a. tagasi, inimeseks kehastununa, siis enne tervendamist Tema küsis: “KAS SA TAHAD TERVEKS SAADA?” ja samas ka hoiatas: “”Vaata, sa oled terveks saanud, ära tee enam pattu, et sulle ei juhtuks midagi halvemat!” (Piibel, Johannese 5:1-17).

Jumal Isa nõuab praegu ja jätkuvalt igaühelt inimeselt kahetsevat meeleparandust, mistahes patu jms. jumalavastasuse hülgamist ning jäädavalt Jeesuse Pühale Eluteele tulemist.


3.2.2021 SUUR ÜLEMAAILMNE TERVENDAMISTEENISTUS


Kui Issand Tervendab sind, siis palun ole nii hea ja võta meiega ühendust eespool olevatel kontaktidel, leiab need ka lingi ´Kontaktid´ alt. Issanda Vägevaimate Prohvetite Tervendamisteenistusi järelvaadates võib ka terveneda, sest need on Issandalt ja Issand, meie Looja, ei ole aja ja ruumiga piiratud. Maailmas on teada palju juhtumeid, kus inimesed on tervenenud hiljem neid järelvaadates.


Juba esimestel tundidel saadud tagasiside: sulanud on 5 a. arenenud väga suur vähkkasvaja / tervenenud raske selgroo probleem (USA), naine, kes kõndis kõndimisseadmega / üles on tõusnud mitu aastat voodihaigena surma oodanud haige / artriidi tõttu turses pahkluu on tervenenud / 10 a. kestnud nahahaigus (paistis kui leepra) tervenenud / 14 a. halvatud tervenenud (ei suutnud kõndida ja nüüd kõnnib!) / üle kogu Keenia on tõusnud üles kõndma liikumisvõimetud, kes pole kordagi varem kõndinud / reuma tervenenud (Kakamega) / luumurd Soomes tervenenud, tal oli kohutav valu ja ta tundis, kuidas Issanda Käsi puudutas teda ja tervendas / tervenenud õlaluu murd / 6 a. liikumisvõimetu mees (ta oli halvatud vöökohast allapoole 2015 alates, uriin ja väljaheited polnud kontrolli alla), ta tõusis üles ja läks kõndima, jooksma (Turkana kõrb), olles tervenenud / kõrvakasvaja (Kitalist) sulas; krooniline seljavalu (Lõuna-Koreas) tervenenud /maovähk (Lõuna-Koreas) kadus / uriinipidamatus (Lõuna-Koreas) tervenes / 20 a. raske reumatism tervenenud (heitis ära kargud ja kõnnib!) / 2.tervenemine Hiinas, reuma tervenenud; teisel Hiinas 10 a. kestnud kõhuprobleem tervenenud / 35-a. pime mees näeb nüüd, tema pimedad silmad avanesid! / (Kericho) õnnetuse tõttu kasutas karke ja nüüd hõlgas need ja kõnnib karkudeta! /  vähkkasvaja kadunud / ..Jne..


3.2.2021 Suur Ülemaailmne Tervendamisteenistus soomekeelse tõlkega