KAHETSEVA MEELEPARANDUSE JA PÜHADUSE TEENIMISTÖÖ: 17-18.8.2019 NAKURUS (KEENIA)  TOIMUB ÜLISUUR JA AJALOOLISIM ÄRATUS- NING TERVENDAMISTEENISTUS MENENGAI III / LÄBIVIIJATEKS ISSANDA VÄGEVAIMAD PROHVETID. 19.8.2019 TOIMUB SAMAS 9. RAHVUSVAHELINE PASTORITE JA EVANGEELIUMIKUULUTAJATE KONVERENTS


Ainuüksi “MENENGAI-3” enneolematu tervenemise väljakuulutamise ajal Tervendas Issand keenia noormehe, kelle peas oli seesugune kasvaja, mida enam lõigata ei saanud. Tänu Jeesusele!

Sealt alates, kui Issanda Vägevaimad Prohvetid kuulutasid `Jesus is Lord´- Raadios välja “Menengai 3” ajaloolise tervenemiste laviini, on Jumal meie Looja, Tervendanud imeliselt juba rohkem kui 13 inimest (on avanenud kolmed kurdid kõrvad; sulanud raskekujuline peakasvaja; 3 liikumisvõimetut läinud kõndima; lisaks liikumisvõimetu islamiusku mees Mohammed on tõusnud kõndima ja hüljanus islami jumala ja tulnud Jeesuse juurde; tervenenud on uriinipidamatus ja verejooksuhaigus; vägivaldne külahull on tervenenud ja taastunud; lisaks täiesti liikumisvõimetu naine ratastoolist on tõusnud üles ja läinud kõndima! Tänu Jumalale Jeesuse nimes.  


Olime aastal 2016 samas paigas eestlaste rühmaga, see oli ´Menengai I´. Allolevas videos näed lõikeid 2016.a. “Menengai I” Äratus- ja Tervendamisteenistuselt, kus ka eesti lipul au olla teiste seas, üle 11 miljoni inimese kogunemisel üle kogu maakera. Inimkonna senise ajaloo suurimal kogunemisel.