28.7.2019 NAIROBI, KEENIA. ISSANDA VÄGEVAIMATE PROHVETITE PÜHAPÄVANE GLOBAALNE  JUMALATEENISTUS

TOIMUS ISSAND JUMALA SUUR VISIIT. PÄIKE PLAKSUTAS PROHVETITE PALVEKÄSUST. ISSAND ISE KIRJUTAS TAEVA PEALE TEMA OMA KÄEGA. KOHALOLIJATELE OLID NÄHA JUMALA AUHIILGUSE KIRKUSE SAMBAD,  SUUNATUNA TEMA VÄGEVAIMATELE PROHVETITELE. JUMAL-ISA AUHIILGUSE TUME PILV VISITEERIMAS TEENISTUSE KOHAL. EELIJA TULI ON LASKUNUD TEENISTUSELE. JEESUS ON ISSAND! TEMA TULEB! TEMA ON PÜHA!

Kasutaja Emiel Bekeer U Eindhoven foto.

Kasutaja Emiel Bekeer U Eindhoven foto.

28.7.2019 NAIROBI, KEENIA. ISSANDA VÄGEVAIMATE PROHVETITE PÜHAPÄVANE GLOBAALNE  JUMALATEENISTUS. SÕNUM OTSE JUMALA OTSE AUJÄRJELT TAEVAST. ISSANDA VÄGEVAIMAD JA KARDETAVAIMAD PROHVETID, TAEVASED SÕNUMITOOJAD. I ja II OSA SALVESTISED: 

Soome tõlkega salvestus ⇔⇒