5.5.2017 PROHVETEERING (ÕHTU): ISSAND RÄÄGIB PATU OLUKORRAST NAMIIBIAS & KUTSUB ÜLERIIGILISELE KAHETSEVALE MEELEPARANDUSELE – PROHVET DR. OWUOR

“… Patt on patt. Ma räägin nüüd Namiibia patust. Kuid Keenia patt on patt. Samuti Euroopa patt on patt. Seega, kui ISSAND kutsub Namiibiat kahetsevale meeleparandusele, siis Tema kutsub samas kõiki teisi riike ja kõiki teisi rahvaid Kahetsevale Meeleparandusele. Piiblis Apostlite tegudes 17:30, Tema ütleb:

“Jumal on küll selliseid teadmatuse aegu sallinud, kuid nüüd käsib ta kõigil inimestel kõigis paigus meelt parandada.”

Miks? Sest Tema on nüüd määranud päeva, millal MESSIAS tuleb ja mõistab kohut rahvaste üle. Võtab Pühad Taevasse, ja mõistab kohut nende üle, kes ei ole liikunud õigena Jumala ees. ISSAND Õnnistagu teid. MESSIAS on Tulemas.”

Loe PROHVETEERINGUT tervikuna sellelt lingilt