NAKURU SUPER MEGA REVIVAL

Võimas Lõpuaja Äratus on plahvatanud maailmas

 

Nakuru Äratus 2016. Prohvet Dr. Owuor
Nakuru Äratus 2016. Prohvet Dr. Owuor koos keenia rahva ning maailma rahvastega.

Keenias Nakurus toimus 26.-29.8.2016 Võimas Äratuskoosolek. Osalemas 11 miljonit inimest planeedi eri rahvaste seast. Kogu maailmas on plahvatanud Jumala juurde tagasipöördumise  Äratus. Keenia rahvas austab Jumalat ja teenib Jumalat hämmastava alandlikkuse, aukartuse ja tänulikkusega.

Jumal Tervendas inimajaloos senini tundmatul hulgal inimesi. Pimedad tulid nägema, kurdid kuulma, tummad rääkima, liikumisvõimetud ja halvatud läksid kõndima, kadusid vähkkasvajad, HIV kadus verest, paranes AIDS, reesus-negatiivne veri muutus reesus-positiivseks, kadusid selgrookahjustused, jne. Paljud inimesed tervenesid teede ääres, teel Nakurusse, oodates Prohvet Dr. Owuori saabumist. 

Lisaks tervendamisimedele toimus mitmeid harukordseid Jumala ilmutusi. Eelnevalt edastas Prohvet Dr. Owuor palju Prohveteeringuid seoses Nakuruga. Kõik täitus täpselt nii nagu oli ette kuulutatud.

Loe täiendavalt siit.

 

Maailma rahvad Nakuru 2016 Äratusel.
Maailma rahvad Nakuru 2016 Äratusel.