Imelisi tervenemisi Issanda Prohvet Dr. Owuori Äratuskoosolekutelt

 

Irene Bongera
Jumal tervendas Irene silmad

Jumal on tervendanud Tema Prohvet Dr. Owuori kaudu enneolematul määral inimesi. Äratuskoosolekutel ja nendega seotuna. Pimedad näevad, kurdid kuulevad, liikumisvõimetud ja halvatud kõnnivad, AIDS on kadunud, kasvajad hävinud, jne. Palju inimesi on tervenenud kuulates ja vaadates raadio- ning televisiooniülekandeid. Hulgaliselt inimesi on tervenenud interneti kaudu toimuvat vaadates. Inimesed on tervenenud isegi hiljem Nakuru 2016 Tervendamiskoosolekute videosid vaadates. Tänu Jumalale!

Siin Sarahi tervenemise lugu, kes läks kõndima, kuulates raadiost Prohvet Dr. Owuori Tervendavat Äratuskoosolekut.

 

Palju tervenemisjuhtumeid leiad eesti keelde tõlgituna järgnevatelt lehekülgedelt: